Monday, June 18, 2012

wafels bakken

° 6 eieren / Eier
° 500 gr. suiker / Zucker
° 7oo gr. bloem / Mehl
° 500 gr boter of margarine / Butter oder Margarine
° een beetje water  / etwas Wasser

eieren en suiker kloppen
de gesmolten boter toevoegen
bloem bijvoegen en alles goed mengen,
 als het deeg te dik is een beetje water bijdoen.
bakken

eet smakelijk!

Waffeln backen

Eier und Zucker schlagen
zerlassene Butter dazu geben
Mehl und eventuell Wasser hinzugeben
alles gut mischen.
backen

guten Appetitt!



3 comments:

Jeanine said...

Ach, die hartjeswafels... Wij Belgen gaan die eten in het Zwin. Bij Moeder Siska... Wereldberoemd...

Groetjes,
Jeanine

Sophie said...

Hmmmmmmm.....

Silvia(Barnie) said...

Yummy-yummy-yummy :)