Pages
▼
Monday, March 25, 2013
muffins
4 Eier 4 eieren
200g Zucker 200gr. suiker
100g Mehl 100gr. bloem
100g Speisestärke 100gr. Maizena
½Päckchen Backpulver ½ pakje bakpoeder
Backofen vorheizen 180°
Eier und Zucker schaumig schlagen
bis die Masse hell ist.
Mehl,Bakpulver und Stärke mischen, sieben und unterheben
Papier Förmchen füllen (12)
backen etwa 25min.
de oven voorverwarmen op 180°
eieren en suiker goed kloppen tot heet deeg licht is
bloem, bakpoeder en Maizena mengen, zeven en onderheffen
bakvompjes vullen (12)
bakken ongeveer 25 min.
Vanillezucker hausgemacht ~ lege einfach eine Vanilleschoten mit im Zuckerbehälter.
Vanillesuiker maak ik altijd zelf,
ik leg iervoor gewoon een vanille stukje bij de suiker.
Now they look very tempting Rein !
ReplyDeleteHmmm...lecker.
ReplyDeleteUnd danke für das Rezept, Rein :-)
hmmm, die zien er lekker uit. Ik ga ze vandaag nog maken.xxxSara
ReplyDelete