Thursday, January 05, 2012

brood

Wij eten altijd zelfgebakken brood,
 het enige wat elke dag hetzelfe is, is de hoeveelheid water
 ik neem altijd een ½l
dan neem ik eens boerenbroodbloem, dan  weer volkoren
of ik doe er zonnebloempitten of ponpoenpitten bij
wat ook goed smaakt is geroosterde ui!

Brot backen
ich nehme immer ½ l Wasser
dann wird Mehl gemischt , aber keine  fertig Backmischung!
mal Vollkorn, mal Baurenbrot, mal mit Körner oder Kürbiskerne
was auch sehr gut schmeckt sind  etwa 3Esslöffel Röstzwiebeln.

8 comments:

Anneke said...

Klinkt super lekker!

Yvonne said...

Mmmmmm, ik ruik het hier al! Klinkt erg lekker. Heb je ook al eens zongedroogde tomaatjes geprobeerd? Ook heel erg mmmmm!
Je boord ziet er trouwens ook prachtig uit, mooi uit de vorm gekomen.
Groetjes van Yvon

blogger-family said...

Sieht köstlich aus!
LG, Verena

Sid said...

Very wholesome !!

Dymphie said...

heerlijk, zelf gebakken brood!

Tiina said...

Lovely, it tastes so nice with home baked bread! Love it!

Helmi said...

MMMMMMMMMMM, heerlijk! ziet er ook mooi uit!

Godelieve said...

Klinkt lekker, ziet er heerlijk uit!